Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ikona
ikona

Uzeniny

Dnešní menu

Neděle 11. 04. 2021
ikona_příbor

Připravujeme


* Denní menu se podává do 15. hod. nebo do jeho vyprodání

Rezervujte si stůl

Rezervaci můžete provést telefonicky nebo vyplnit formulář.

Rezervační formulář
ikona_datum
ikona_cas
ikona_osoba

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem uspokojení poptávky a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů

XZavřít

 

V naší nabídce uzenin naleznete:

Cena uzenin se pohybuje od 240,-Kč/kg.

 

Francouzské klobásky - klobáska s pepřem, s houbami, s vlašskými ořechy, s fíky, se smaženou cibulkou, s kozím sýrem, s jelenem, s bylinkami

Pancetta Arrotolata - rolovaná sušená slanina z vepřového masa

Mortadella s pistácií velký italský salám z jemně sekaného nebo mletého, tepelně zpracovaného vepřového masa. Hlavní složkou jsou nasekané pistácie.

 

Salame Emilianotradiční italský salám, vyrobený z vepřového masa dle tradiční venkovské receptury pocházející z regionu Emilia Romagna. Obsahuje jen kvalitní vepřové maso naplněné do přírodních střívek. Tento salám zraje minimálně 3 měsíce, jeho chuť je díky tomu velmi pronikavá. Tento produkt je bezlepkový, neobsahuje žádnou mouku ani sušené mléko.

 

Mortadela s olivami - velký italský salám z jemně sekaného nebo mletého, tepelně zpracovaného vepřového masa. Hlavní složkou jsou nasekané olivy.

Ventricina picante - pikantní italský salám vyrobený z vepřového masa, dochucený solíl, pepřem a chilli papričkami. Zraje cca 2 měsíce. Má naprosto jedinečnou a nesrovnatelnou chuť. Výrobek neobsahuje lepek ani mléčné driváty.

 

Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska. Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek.

 

Salame Tartufo - sušený vepřový salám ve vlastním střívku, původem z Toskánska z Greve in Chianti. Salám je vyráběn tradiční metodou s příměsí bílých lanýžů . V pevném pružném těle se svrchní bílou plísní je na řezu dobře patrná mozaika masa a špeku s intenzivním lanýžovým aroma.

 

Hovězí maso v pepři  je vyráběno z kvalitního hovězího masa od regionálního dodavatele. Výrobek je charakteristický lahodnou chutí hovězího masa zvýrazněnou drceným pepřem, který tvoří pokryv výrobku.

 

Chapata s ořechy - španělský vepřový salám s vlašskými ořechy.

 

Iberijský špek - pochází převážně ze Španělska z vzácného plemene vepřů. špek se hodí do teplé i studené kuchyně. Iberský špek je vysoký bez svaloviny, snadnou pouští sálo a hodí na uzení i škvaření.

 

Krůtí prsa Bonnatur - dušená krůtí prsa, původ Španělsko.

 

Salsiccia Piccante

Pečena šunka ASADO

 

 

 

ikona_květina
talířubrousek

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

- Celý tým restaurace Valmer