Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ikona
ikona

Sýry

Dnešní menu

Sobota 25. 09. 2021
ikona_příbor

Připravujeme


* Denní menu se podává do 15. hod. nebo do jeho vyprodání

Rezervujte si stůl

Rezervaci můžete provést telefonicky nebo vyplnit formulář.

Rezervační formulář
ikona_datum
ikona_cas
ikona_osoba

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem uspokojení poptávky a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů

XZavřít

V naší nabídce sýrů naleznete:

Cena sýrů se pohybuje od 220,-Kč/kg.

 

Gouda mladá - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 2 měsíce. Čistý velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

 

Gouda přestárlá - kravský sýr z pasterizovaného mléka, zraje minimálně 18 měsíců. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z rodinné farmy Veendaler.

 

Old Amsterdam - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání déle než 8 měsíců. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.

 

Gouda s pepřem - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 4 měsíce. Hlavní složky sýru jsou nasekaná tři druhy pepře černý, červený, bílý. Sýr pochází z rodinné farmy Boer`n Trots.

 

Gouda s pistáciemi - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 2 měsíce. Hlavní složky sýru jsou nasekané pistacie.

 

Gouda s vlašskými ořechy - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 2 měsíce. Hlavní složky sýru jsou nasekané vlašské ořechy.

 

Gouda s chilli - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 2 měsíce. Hlavní složky sýru je nasekané chilli.

 

Maasdam - kravský sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 2 měsíce. Holanďané chtěli mít také svůj Emmentál tak si vyrobili Maasdam.

 

Gruyere - kravský sýr z nepasterizovaného mléka, doba zrání 7 měsíců. Gruyére má plnější chuť, je slaný až oříškoví. Základní přísada do fondue.

 

Parmigiano Reggiano - kravský sýr z nepasterizovaného mléka, doba zrání minimálně 24 měsíců . Dlouhozrající extra tvrdý sýr vyráběný podle italských tradic. Jediný a výjimečný Parmazán.

 

Kozí přestárlý - kozí sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 24 měsíců. Pochází z rodinné farmy Veendaler.

 

Kozí sýr s medvědím česnekem - kozí sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 12 měsíců. Hlavní složkou sýru je medvědí česnek.

 

Ovčí uleželý - ovčí sýr z pasterizovaného mléka, doba zrání 4 měsíce. 

 

 

ikona_květina
talířubrousek

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

- Celý tým restaurace Valmer