Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ikona
ikona

Omáčky, pesta, salsy

Dnešní menu

Pondělí 25. 01. 2021
ikona_příbor

Polévka

1
Zelňačka s bramborem a pečenou anglickou slaninou
45,-Kč
2
Hovězí vývar s krupicovými noky a zeleninou
45,-Kč

Hlavní chod

1
Smažená vepřová játra s česnekovým dipem, vídeňský bramborový salát s hrubozrnnou hořčicí
129,-Kč
2
Tvarohové knedlíky plněné borůvkami, máslo, smetana
129,-Kč
3
Telecí roastbeef s pikantní karotkovou remuládou, pečené bylinkové brambory, grilovaný květák
129,-Kč
4
Vepřová krkovička na pivě, bramborový knedlík, špenát
129,-Kč
5
Grilované kuřecí prso na fazolovém ragú, basmati rýže
129,-Kč
6
Trhanný listový salát s agávovou zálivkou, datlemi a čerstvým sýrem
75,-Kč
7
Telecí maminha se smaženým kachním rilletem, špenátovo - bramborové pyré, hříbková omáčka
225,-Kč

Dezert

1
Obrácený hruškový koláč se skořicovým Crème fraîche
45,-Kč
2
Čokoládová pěna s kandovanou dýní a rakytníkem
45,-Kč
3
Glazované karamelové jabko s jablečným pyré
60,-Kč

Zvýhodněné menu

1
Polévka + hlavní chod + dezert
145,- Kč
2
Hlavní chod + dezert
135,- Kč
3
Polévka + hlavní chod
135,- Kč

* Denní menu se podává do 15. hod. nebo do jeho vyprodání

Rezervujte si stůl

Rezervaci můžete provést telefonicky nebo vyplnit formulář.

Rezervační formulář
ikona_datum
ikona_cas
ikona_osoba

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem uspokojení poptávky a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů

XZavřít

V naší nabídce naleznete:

Sugo Arrabbiata - pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, sýr pecorino, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all'Arrabbiata.

Sugo Basilico - tradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám.

Sugo Bolognese - tradiční receptura na Boloňské ragů jehož základem ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám.

Sugo Carbonara - omáčka Carbonara je jedna z nejznámějších omáček na těstoviny v Itálii. Nejvíce se hodí na špagety.

Salsa olive nere -  je olivová pasta z černých kalabrijských oliv, doplněná trochou chilli, oreganem a solí. Velmi chutná na opečeném bílém chlebu. Bez regulátoru kyselosti, konzervačních látek nebo látek určených k aromatizaci.

Salsa piccante peperoncini - pikantní salsa z kalabrijských papriček má široké využití v gastronomii. Je vhodná především na těstoviny, pomazánky, dresinky a marinády. Lze také využít jako doplněk k pečenému masu.

Salsa Tartufata - lahodná omáčka z černých lanýžů, kterou můžete ochutit například těstoviny. Rázem rozvoní váš pokrm nezaměnitelným lanýžovým aroma.

ikona_květina
talířubrousek

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

- Celý tým restaurace Valmer