Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ikona
ikona

Omáčky, pesta, salsy

Dnešní menu

Středa 19. 01. 2022
ikona_příbor

Dopravné a obaly

1
Ostatní pásma + obal
50,-Kč
2
Doprava v rámci českobudějovického pásma + obaly.
15,-Kč

Rozvoz

1
Zvýhodněné rozvozové menu: Polévka + Hlavní chod + Dezert = 160,-Kč
2
Rozvoz poledního menu od 11:00 - 14:30 hodin.

Polévka

Frankfurtská polévka
35,-Kč

Hlavní chod

1
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí
125,-Kč
2
Bavorské vdolečky
125,-Kč
3
Gordon Bleu, petrželový brambor
125,-Kč
4
Králičí stehno na hořčici, šťouchané brambory
125,-Kč

Speciální nabídka - nelze kombinovat se zvýhodněným menu

1
Dýňový dortík, čokoládový lanýž, passion fruit gel
145,-Kč
2
Roastbeef, majonéza, salátek, domácí bageta
155,-Kč
3
Tarhoňové rizoto, krůtí prsa, lišky
235,-Kč
4
Vepřový vývar, masová raviola, kořenová zelenina
80,-Kč
5
Vídeňský telecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát
340,-Kč

Dezert

Pěna ze slaného karamelu
30,-Kč

Zvýhodněné menu

Restaurační zvýhodněné menu: Polévka + hlavní chod
150,-Kč

* Denní menu se podává do 15. hod. nebo do jeho vyprodání

Rezervujte si stůl

Rezervaci můžete provést telefonicky nebo vyplnit formulář.

Rezervační formulář
ikona_datum
ikona_cas
ikona_osoba

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem uspokojení poptávky a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů

XZavřít

V naší nabídce naleznete:

Sugo Arrabbiata - pikantní italská rajčatová, krémová omáčka na těstoviny jejíž hlavní složkou jsou nakrájená rajčata, sýr pecorino, česnek, chilli paprička, petržel, sůl a extra panenský olivový olej. Tato omáčka je typická pro město Řím a obecně pro celou oblast Lazio. Nejznámějším receptem na použití této omáčky jsou Penne all'Arrabbiata.

Sugo Basilico - tradiční italská omáčka s rajčaty a bazalkou pro všestranné použití. Ochucený, hotový produkt vhodný po ohřátí k těstovinám.

Sugo Bolognese - tradiční receptura na Boloňské ragů jehož základem ochucená rajčatová omáčka a kombinace vepřového a hovězího masa. Jedná se o hotový produkt, který je po ohřátí vhodný k těstovinám.

Sugo Carbonara - omáčka Carbonara je jedna z nejznámějších omáček na těstoviny v Itálii. Nejvíce se hodí na špagety.

Salsa olive nere -  je olivová pasta z černých kalabrijských oliv, doplněná trochou chilli, oreganem a solí. Velmi chutná na opečeném bílém chlebu. Bez regulátoru kyselosti, konzervačních látek nebo látek určených k aromatizaci.

Salsa piccante peperoncini - pikantní salsa z kalabrijských papriček má široké využití v gastronomii. Je vhodná především na těstoviny, pomazánky, dresinky a marinády. Lze také využít jako doplněk k pečenému masu.

Salsa Tartufata - lahodná omáčka z černých lanýžů, kterou můžete ochutit například těstoviny. Rázem rozvoní váš pokrm nezaměnitelným lanýžovým aroma.

ikona_květina
talířubrousek

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

- Celý tým restaurace Valmer