Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
ikona
ikona

Chuťovky

Dnešní menu

Úterý 22. 06. 2021
ikona_příbor

Polévka

1
Okurkové gazpacho s créme Fraiche
45,-Kč
2
Hovězí vývar se zeleninou a játrovou zavářkou
45,-Kč

Hlavní chod

1
Pečená vepřová žebírka, hrachová kaše, okurka, cibulka
129,-Kč
2
Zapečené lasagne s mletým masem, sýrem a smetanou
129,-Kč
3
Grilované kuřecí prso v tomatové omáčce, květákovo - bramborový gratin
129,-Kč
4
Vepřové kostky na hříbkách, dušená rýže
129,-Kč
5
Zeleninový quiche, listový salátek
129,-Kč

Á la carte - pouze v restauraci

1
Jahodový mousse, tymiánový sorbet, Triple Sec želé
135,-Kč
2
Hovězí žebra na pivě, cibulové chutney, francouzské brambory, křen
345,-Kč
3
Lískooříškový dortík, karamel, citrusový kaviár
145,-Kč
4
Paris – brest s borůvkami a kokosem, laskonky, borůvkový gel
140,-Kč
5
Krém z černého kořene, domácí raviolka, petržel
80,-Kč
6
Marinovaný losos v Nori, Little gem, jablko, sójová omáčka
220,-Kč

Salát

Letní zeleninový salát
75,-Kč

Dezert

1
Kakaové řezy s rybízovým želé
45,-Kč
2
Jablečný štrůdl s rozinkami
45,-Kč

Zvýhodněné menu

1
Polévka + hlavní chod
135,-Kč
2
Hlavní chod + dezert
135,-Kč
3
Polévka + hlavní chod + dezert
145,-Kč

* Denní menu se podává do 15. hod. nebo do jeho vyprodání

Rezervujte si stůl

Rezervaci můžete provést telefonicky nebo vyplnit formulář.

Rezervační formulář
ikona_datum
ikona_cas
ikona_osoba

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem uspokojení poptávky a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů

XZavřít

V naší nabídce naleznete:

Ančovičky v oleji - jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.

Chobotničky v oleji - mix mořských plodů ( v různých poměrech : chobotnice, sépie, olihně, mušle, krevety) ve slunečnicovém oleji s petrželkou a česnekem. Vhodné na předkrm, pizzu, do salátů i těstovin.

Sušené maso - sušené maso je výborné samotné, kde nejlépe vynikne lahodná chuť hovězího masa, ale je také zajímavým oživením salátů, těstovin nebo tapas. K masu doporučujeme podávat plnější červené víno.

Svatojánské ořechy - nakrájené na tenké plátky, nejlépe vyniknou v kombinaci s čerstvými smetanovými sýry a paštikou. Skvěle se také hodí ke zvěřině, do salátů nebo dezert.

Svatojánský krém - spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.

 

ikona_květina
talířubrousek

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!

- Celý tým restaurace Valmer