Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Ančovičky v oleji- jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Chobotničky v oleji- mix mořských plodů ( v různých poměrech : chobotnice, sépie, olihně, mušle, krevety) ve slunečnicovém oleji s petrželkou a česnekem. Vhodné na předkrm, pizzu, do salátů i těstovin.
Sušené maso- sušené maso je výborné samotné, kde nejlépe vynikne lahodná chuť hovězího masa, ale je také zajímavým oživením salátů, těstovin nebo tapas. K masu doporučujeme podávat plnější červené víno.
Svatojánské ořechy - nakrájené na tenké plátky, nejlépe vyniknou v kombinaci s čerstvými smetanovými sýry a paštikou. Skvěle se také hodí ke zvěřině, do salátů nebo dezert.
Svatojánský krém- spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.